Hold Kjæledyrkatten Rensing Med Disse Tipsene

Katter er en av de mest uavhengige kjæledyrene du kan eie. Dette betyr imidlertid ikke at du bare kan la dem leve sine liv uten å ta vare på dem. Mye går inn i å eie en katt, og følgende artikkel har noen gode tips for å vise deg nøyaktig hva du trenger å vite. Les videre og lær.

Se hvor mange godbiter du gir katten din. Som mennesker kan katter lett overspise junk food. Dette kan føre dem til å få vekt og kan føre til noen helseproblemer som hjerteproblemer og diabetes. Hvis du gir katten behandler, gi dem en liten mengde og gjøre det til en spesiell ting i stedet for en vanlig rutine.

Pensle og trim kattens pels ofte for å holde den skarp. Du må sørge for at katten din blir børstet eller kjemmet ofte. Hvis yu gjør dette ganske ofte, vil det hjelpe dem å holde seg rene. Det stopper også. Grooming en katt riktig vil forbedre utseendet på ditt hjem og katt.

Sett opp en fin, varm og behagelig område for katten din til å hvile i ditt hjem. Det bør være foret med et varmt håndkle eller teppe. Sørg for å vaske sengetøyet regelmessig siden det kan få støv, flass, og alt fra utsiden Hvis katten din er en utendørs katt.

Katter er kjent for å bruke uordinerte mengder tid på å stelle seg selv. Hvis katten din har hår som er langt, kan det få. For å forhindre at dette oppstår, kjøp kattens spesielle mat. Noen matvarer inneholder ekstra oljer og næringsstoffer, spesielt designet for å forhindre eller redusere hårballbekymringer.

Ødelegger katten din hele tiden toalettpapiret ditt? Pass på at badevevet stopper det fra å rulle over toppen. Du kan også lage eller kjøpe et toalettpapirdeksel. Disse dekslene er ikke dyre og vil spare deg penger hvis din furry venn insisterer på å spille med vevet ditt.

Når du vasker en kattavfallsboks, er det en god ide å bruke grunnleggende såpe og vann. Du tror kanskje at det ville være mer sanitært å bruke en hard rengjøringsmiddel som blekemiddel eller ammoniakk, men alt som vil gjøre er å skape en lukt som katten vil finne støtende.

Det er en betydelig det din katten alltid der hvor en krage det identifiserer seg. Selv om katten din er et hus katt, er dette fortsatt en god idé. En naturlig nysgjerrig katt vil lett vandre ut en åpen dør eller vindu. Det tag burde ha din navnet og henvende seg samt din vet ‘. Denne er avgjørende hvis din katten behøver spesiell legeundersøkelse oppmerksomheten.

Når får en liten kattunge å spise tørr kattunge næringen, være pasient. Ved første de vanligvis bare leke med mat. Det kan ta en liten stund, men de vil etterhvert lære at de er ment å spise det heller enn leketøy med det. Hvis maten er fuktet først med melk, en kattunge kan ta til det raskere.

Som nevnt tidligere i denne artikkelen, katter trenger mye oppmerksomhet og omsorg hvis du vil at de skal leve et lykkelig og sunt liv. Sørg for å implementere rådene nevnt ovenfor hvis du vurderer å få en katt. Det er informasjon både du og katten din er sikker på å dra nytte av.

Hva Du Bør Vite For Katten Din