Gode Tips Om Temaet Kattepleie

Katter kan lage helt herlige kjæledyr. Du må imidlertid vite hvordan du skal ta vare på dem. Det er ikke så enkelt som du kanskje tror. Denne artikkelen er fullpakket med nyttig kattepleieinformasjon og råd. Les videre for å lære flere kattepleietips du kan bruke for å sikre at din søte kattunge har et sunt liv.

Få katten din spayed eller kastrert. Overbefolkning av kjæledyr er et økende problem, med millioner av hjemløse katter og kattunger euthanized hvert år. Foruten problemet med for mange kattunger og ikke nok hjem, kan uløste katter ha en rekke atferdsproblemer. Menn som ikke er kastrert i ung alder begynner ofte å sprøyte for å markere sitt territorium, og kvinner som får lov til å komme inn i varme yowl ustansende som de prøver å flykte for å finne en kompis. Kattunger kan begynne å avle så tidlig som 4 måneders alder, så få din nye kattunge spayed eller kastrert så snart som mulig.

Mate din kattene lated næringen. Husk at katter må spise kjøtt. Bare gi kattene kattemat å spise. Ikke mat dem eller la dem spise hundemat. Hundene og kattene ha annerledes nærende nødvendig og noen av ingrediensene inne hunden næringen kunne skade din katten. Mate din katten hunden næringen for næringen kunne også føre til feilernæring, blant annet utgaver.

Når du tar katten hvor som helst, bruk en kattebærer. Uansett hvor mild katten din er, kan den bli redd. Hvis dette skjer, kan det bolte seg og bli raskt tapt, skadet eller drept. På veterinærens kontor vil katten din være trygg mot uforutsigbare dyr hvis du bruker en dyrebærer.

Mate din katten en lated kosten. Kattene er rovdyr og ha spesifikk kosten nødvendig. Mate seg kvalitet katten næringen det er blitt anerkjent av AAFCO eller foreningen av amerikaneren mate administrere funksjonærer. Hvis du ønske å lage din kattene ‘ næringen du selv, sikre du snakke med en vet om på krevd komplettere eller spesifikk oppskrifter det din katten nødvendig å spise.

Kattens kattedo krever strategisk plassering. Prøv å holde den borte fra områder med husholdningstrafikk og vekk fra kattens spiseområder. Du bør plassere esken på et sted med god ventilasjon for å unngå ubehagelige lukter. Katten din vil takke deg.

Når du trener en katt, ta den riktige tilnærmingen. Oppmuntring virker bedre enn sinne. Hvis du prøver å lære en kattunge å bruk en litterbox, for eksempel, hyle ut ville bare skremme en liten katten. Når katten begynner å gå utenfor boksen, forsiktig plassere dem i boksen slik at de lærer.

Hvis du har mer enn ettall katten, du burde ha idet mange søppel boksene idet du har kattene. Hvis også mange kattene være nødt til å aksje det likt søppel bokse med, den kanne mening katastrofen! Det kattene kanskje foretrekker ikke for å aksje deres eliminerer mellomrom, i stedet, benytter annet arealer, som feilfri tøyet eller gjemt hjørner av hjemmet å gjøre deres firmaet.

Som nevnt i åpningen av denne artikkelen, forutsatt at du vet hvordan du skal ta vare på dem, gjør katter gode kjæledyr. Studer all informasjonen i denne artikkelen, og bruk det du lærer for å sikre at favorittkatteren din har et fantastisk liv. Med litt innsats kan du være en purr-fect katt eier.

Hva Du Bør Vite For Katten Din