Gode Tips For å Lage Deilig Hjemmelaget Kattemat

Kattene lage praktfull kameraten. Idet en eier av en pet katten, det er en betydelig det du utdanne du selv på alle av det best katten pet bekymre drikkepenger og rådet. Denne gjenstand er fylte med stor pet bekymre beskjed beregnet på sikre det din kattunge-katten har en praktfull livet og blir rask frisk i alderdom.

For å holde katten glad og sunn, er det viktig å planlegge regelmessige besøk til veterinæren. Ikke bare er regelmessige kontroller gode for å fange problemer tidlig, men regelmessige besøk kan sikre at katten din holder seg oppdatert på vaksinasjonene. Hvis du ikke vet når sist gang katten din hadde sine skudd, planlegge en avtale for booster skudd så snart som mulig.

Lagre møbler med skrape innlegg og pads. Det er en naturlig for kattene å vil gjerne strekke deres klør ut og avlyse. Dette betyr ikke at en katt eieren må ha skadet møbler. Skaffe din katten med stedene det det er en okay å avlyse og omdirigere seg der hvis de avgjøre å utprøve din sofa. Katten avlysning stolpe komme inn mange former og arbeidsmateriale og noe kattene foretrekke en detalj type så den kanskje ta noe prøve og feil tidligere du finner retten kombinasjonen til deres kattunge.

En indoor katten hvem blir en smakfull av det utendørs ville alltid vil gjerne gå ytterside. Hvis som du vet din katten ville alltid være en indoor katten, gjøre din best å oppbevare seg fra snike ut. Du kanne prøve å tog din katten å bli inne din gårdsplass når du er ytterside.

Hvis du dont ‘ ønske din katten å avlyse opp møbler, prøve fylling en liten sjøsprøyt flasken med vann og spritzing din katten når som helst han prøver. Kattene vanligvis unngå vann aldeles for anledninger ingen er sikker om, så han ville ikke som dette. Til slutt vil han slutte å skrape for å unngå å få sprayet.

Ikke flush clumpable søppel i toalettet ditt. Dette kan føre til problemer med VVS. I stedet bare løfte klumper og kast dem i en søppelpose. Ikke glem, fukt er det som gjør kullet klump i første omgang! Unngå å gjøre det til rørene og bare kast den riktig.

Hvis din katten synes å vil gjerne unngå hans næringen bolle, prøve får en annerledes slag av bolle. Plast kan noen ganger slå en katt av hvis den ikke rengjøres hele tiden, og kan holde på visse dufter. Prøv glass eller en metall bolle for best resultat, slik at katten din vil fortsette å spise.

Kattene er stor pets, bortsett fra deres søppel boksene kan stygg og ha en odor. Hvis du ikke kan stå synet av søppel boksen, så er det på tide å shoppe. Det er mange forskjellige stiler av søppel boksene på markedet. Noen er til og med forkledd som falske potteplanter. Ikke bare ser det bedre, det styrer lukten også.

Som ble diskutert i åpningen av denne artikkelen, katter gjør perfekt kjæledyr. Så stor som kattene er imidlertid, det er en på krevd for du som katten eier å utdanne du selv opp på katten bekymre og høre alle av det ins og outs. Dra nytte av info i denne artikkelen for å sikre at din elskede Kitty forblir sunn og glad.