Gjør Din Furry Følgesvenn Glad

Katter kan lage helt herlige kjæledyr. Du må imidlertid vite hvordan du skal ta vare på dem. Det er ikke så enkelt som du kanskje tror. Denne artikkelen er fullpakket med nyttig kattepleieinformasjon og råd. Les videre for å lære flere kattepleietips du kan bruke for å sikre at din søte kattunge har et sunt liv.

Sørg for å ha kjæledyr katten spayed eller kastrert når det er seks måneder gammel. En spayed eller kastrert katt er et mer tilfredsstillende kjæledyr fordi det er roligere, roligere og mer sannsynlig å bli hjemme. Kastrerte mannlige katter sprayer ikke urin for å markere deres territorium. Dette er definitivt et pluss når det gjelder katt eierskap.

Vær forsiktig når du behandler din katt for lopper. Vær sikker på rådføre seg med din vet tidligere benytter naturlig alternativer å administrere din kattene ‘ lopper. Katter er svært følsomme for essensielle oljer og mange urter. Din vet ville sannsynligvis tilrå du bruk en resept loppe handling, hvilke er vanligvis best for kattene.

Hvis hunden og katten din er bestevenner, sørg for å holde dem atskilt etter loppebehandling. Hundens loppeprodukter er svært farlige for katter. Katter som kommer i kontakt med hundeloppeprodukter dør ofte. Pass på å bruke bare katteprodukter på katten din og bare hundeprodukter på hunden din.

Sørg for at katten din er skikkelig hydrert. Som mennesker, katter trenger å drikke mye vann. Hvis de ikke får nok vann, kan de bli dehydrert, utvikle ulike helseproblemer, eller dø. Sørg for at de alltid har en skål med friskt og rent vann. Selve bollen må også rengjøres og etterfylles hver dag. Du bør også holde denne bollen på ett sted.

Hvis katten din er gravid, kan du sette opp et komfortabelt, trygt sted for henne å ha kattungene sine. En stor pappeske utstyrt med pute og teppe er bra. Plasser den på baksiden av et skap eller annet ut av veien sted. Oppbevar mat- og vannretter i nærheten.

Sjekk prisene online til deres kattene ‘ medication å se hvis de er billigere enn for din vets ‘ kontor. Noen ganger kan du ikke har tid til å vente på en online for å komme imidlertid, for eksempel hvis katten din trenger en umiddelbar antibiotika eller akutt behandling. Men for rutinemessig medisinering kjøp, kan du finne en rabatt på 50 prosent på nettet.

Har du hunder og katter? Oppfatte det hundene ville vanligvis spise kattene ‘ næringen hvis de kanne. Det er derfor det er nødvendig å ha to separate fôring områder. Dette vil bidra til å forhindre eventuelle kamper som kan oppstå mellom dyrene.

En katts negler kan vokse veldig raskt. De skjerper neglene ved å skrape på forskjellige overflater som en skrapepost. Du kan bidra til å unngå at katten ødelegger møblene dine ved å klippe neglene ofte. Dette vil bidra til å fraråde katten din fra å skrape på forskjellige ting rundt huset ditt.

Som nevnt i åpningen av denne artikkelen, forutsatt at du vet hvordan du skal ta vare på dem, gjør katter gode kjæledyr. Studer all informasjonen i denne artikkelen, og bruk det du lærer for å sikre at favorittkatteren din har et fantastisk liv. Med litt innsats kan du være en purr-fect katt eier.